Aanleg en herstelling van platte daken

Heet u voor uw woning gekozen voor een plat dak? Dat ziet er wel mooi uit, maar u weet ongetwijfeld ook dat na vele jaren blootstelling aan weer en wind uw plat dak versleten is. Dan kan Dakwerken Verhaeghe Rino zorgen voor de nodige herstellingen of voor het leggen van een nieuw plat dak in Menen en omgeving.

EPDM van de beste kwaliteit

Wij gaan daarbij heel omzichtig tewerk. Wij breken eerst de bestaande constructie af, daarna installeren wij een stevige draagconstructie en een goede isolatielaag. Voor de bedekking kiezen wij voor EPDM van de beste kwaliteit.

Natuurlijk zorgen wij daarna ook voor de afwerking. Zo kunnen wij ook koepels plaatsen en zorgen wij voor het plaatsen van de nodige waterafvoerbuizen. Steeds doen wij onze werken in nauw overleg met onze klanten, zodat zij tevreden zijn over het resultaat.

Vraag ons om meer informatie

Wilt u graag nog meer weten hoe wij precies werken bij het aanleggen van platte daken of bij dakherstellingen? Dan kunt u vandaag nog contact opnemen met Dakwerken Verhaeghe Rino. U hoort snel iets van ons.