Hellende daken zijn onze specialiteit

Dakwerken Verhaeghe Rino is uw specialist in hellende daken in Menen en omgeving. We voeren allerlei werkzaamheden uit voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Als u bij ons een offerte aanvraagt, komen wij eerst naar u toe om de diverse mogelijkheden in kaart te brengen.

We beginnen met de plaatsing van een onderdak dat waterdicht en rotvrij is, maar ook dampdoorlatend moet zijn. Daarbovenop plaatst Dakwerken Verhaeghe Rino tengels en panlatten om de door u gekozen dakbedekking op te laten rusten.

Keuze uit vele materialen

We bekijken de toestand van dakconstructie, goten, dakramen en isolatie. Bij een nieuwbouwproject bespreken we eerst uw wensen en voorstellingen. U kunt kiezen uit vele materialen: dakpannen en leien, maar ook zink, koper, inox of rubber. Zo bent u helemaal vrij in de kleur en vormgeving van uw dakbedekking.

U kunt ook een beroep op Dakwerken Verhaeghe Rino doen voor grote en kleine reparaties aan uw dak. Als u dat wenst, plaatsen we ook dakramen en dakkoepels of vernieuwen we bijvoorbeeld het lood- en zinkwerk of de dakisolatie. De meeste warmte verdwijnt in een doorsnee woning namelijk door het dak.

Contacteer ons vandaag nog

Heeft u nog bepaalde vragen voor Dakwerken Verhaeghe Rino uit Menen in verband met de plaatsing van uw hellend dak of in verband met dakherstelling? Contacteer ons dan vandaag nog en wij helpen u snel verder.